hirdetés
Blogolj!

Díjmentes készpénzfelvétel: vigyázat az új számlával!


A kutya ott van elásva, hogy valamikor nyilatkoztunk arról, melyik bankszámla után akarjuk igénybe venni a díjmentes havi készpénzfelvételt. Ám ha időközben más banknál is nyitunk számlát, ez érvénytelenítheti az eredeti nyilatkozatot, és az eredeti bank meg elkezdi vonni a jutalékokat.

Annak idején természetesen mindenki örült, hogy a lakossági ügyfelek havi két alkalommal, összesen 150 ezer forintig díjmentesen vehetik fel a pénzét bármelyik hazai ATM-ből. Ez idáig rendben is van, nyilatkozatot kellett kitölteni és abban megjelölni a kérdéses pénzintézetet, bankszámlát.

Ha netán valaki új bankszámlát nyitott menetközben, és ez után akarta volna igénybe venni a díjmentes készpénzfelvételt, visszavonta az eredeti bankjánál tett nyilatkozatát, és az új banknál új nyilatkozatot tett.

Ám ez megváltozott, és a szabályok úgy változtak, hogy az eredeti nyilatkozatot nem kellett visszavonni, mert az új banknál tett nyilatkozat azt annulálta. Erre viszont sokan nem figyeltek és abban a tudatban voltak, hogy a díjmentes készpénzfelvétel még mindig a régi bankhoz, bankszámlához kapcsolódik.

Ami viszont ott megszűnt adott esetben, és az eredeti bank elkezdett jutalékot vonni. Ezért bárki is nyit új bankszámlát, kérdezzen rá és kétséget kizáróan tisztázza, hogy akkor a kedvezmény most a régi vagy új bankszámlához kapcsolódik.

https://bankespenzugyek.blogstar.hu/./pages/bankespenzugyek/contents/blog/24852/pics/lead_800x600.jpg
készpénz,készpénzfelvétel
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?