Úgy imádjuk a hűtőcsere-pályázatot, mint a magyar válogatottat

Mit szeret a magyar ember a labdarúgó válogatotton kívül? Hát, a hűtőcsere-pályázatot mindenképpen, ma reggel indult az újabb igénylési roham a Dél-Alföldön, délelőtt tíz órára már ki is merült a rendelkezésre álló keret, azaz két óra után állt le az újabb hűtőcsere-pályázat. Pár napja is ugyanez volt a helyzet az Észak-Alföldön.

A mai nap a dél-alföldi régióban több mint 7500 nagycsaládos és nyugdíjas pályázó jelentkezett az ügyfélkapun keresztül, a rendelkezésre álló forrás kimerülése miatt délelőtt10 óráig lehetett pályázni – reggel 8 órától.

Pedig korábban mindenki kicsit félt az ügyfélkapus bejelentkezéstől (pályázni csak online lehet!), egészen pontosan attól, hogy a nagycsaládosok és nyugdíjasok közül sokaknak lehetnek ezzel gondjai.

Ugyanis ügyfélkapus azonosítót kell regisztrálni, ezt pedig csak személyesen, kormányablaknál vagy okmányirodában lehet megtenni.

De úgy tűnik, ami fontos az embereknek, az mindig megoldható, mert pár napja, július 4.-én meg Észak-Alföldön kellett felfüggeszteni a pályázatot – akkora volt a roham.

Egyébként az észak- és dél-alföldi régióban összesen több mint 13 ezer pályázatot nyújtottak be eddig, az észak-alföldi régióban 6386 pályázatot véglegesítettek, a pályázók közel 70 százaléka tartozott a kedvezményezett célcsoportokhoz.

A pályázaton személyenként és lakásonként legfeljebb egy háztartási nagygép cseréjéhez nyerhető támogatás.

A roham folytatódik.

Az ütemterv szerint a nyugat-dunántúli régióban a benyújtási időszak kezdete július 18., a dél-dunántúli régióban július 19., a közép-dunántúliban július 25., a közép-magyarországiban július 26.-tól lehet pályázni.

Forrás: MTI

https://bankespenzugyek.blogstar.hu/./pages/bankespenzugyek/contents/blog/28537/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?