Blogolj!

Díjeső hullott a GRÁNIT Bank nyakába


Jó érzés beszámolni olyan nagyszerű gazdasági teljesítményről, amely magyar tulajdonú pénzintézet munkájához kötődik.  A remeklés a hazai bankszakma 11. alkalommal megrendezett legrangosabb seregszemléjéhez kötődik. Fontos tudni, hogy a Gránit Bank a hazai magánbefektetők 55 százalékos és a magyar állam 45 százalékos tulajdonában lévő hitelintézet. Mérlegfőösszege 2016. októberben meghaladta a 200 milliárd forintot.

Idén a GRÁNIT Bank az „Év leginnovatívabb bankja”, és az „Év lakossági számlacsomagja” kategóriában is első helyezést nyert a Mastercard – év bankja versenyben. További három kategóriában ezüstérmes lett, az Év bankja kategóriában pedig a harmadik helyen végzett, ezzel ebben az évben a legtöbb díjat a GRÁNIT bank szerezte meg.

A magyar lelemény szép példája a GRÁNIT Bank által elnyert az „Év leginnovatívabb bankja” díj. Az indoklásában a Mastercard kiemelte, hogy a bank üzletpolitikájának kulcseleme az innovációk sorozata, amellyel értéket teremt. Egyik kiemelkedő ötletük a 2016-ban Európában elsőként bevezetett GRÁNIT Pay egy olyan újgenerációs banki mobiltárca, amellyel a bankkártya néhány másodperc alatt digitalizálható és attól kezdve az NFC képes androidos telefonnal lehet fizetni az érintéses fizetésre alkalmas POS terminálokon. További izgalmas megoldások közé tartozik a bankkártya időleges zárolását lehetővé tevő GRÁNIT Lock, illetve a kártyalimit egyetlen kattintással való beállítása, továbbá a tranzakciókról érkező ingyenes iSMS üzenetek és az élő ügyfélszolgálat élményét adó Videóbank.

„A cím elnyerésénél szempont volt, hogy a GRÁNIT Bank 2015-2016-ban érdemben járult hozzá a hazai bankrendszer fejlődéséhez, s itthon még nem elterjedt ötletes terméket honosított meg, továbbá modern, ügyfélbarát értékesítési csatornát fejlesztett és működtet” – mondta Hegedüs Éva, a GRÁNIT Bank elnök-vezérigazgatója.

Szintén az ügyfelek kedvét kereste a bank, amiért megkaphatta az „Év lakossági számlacsomagja” díjat. Az ügyfélbarát megoldás a zsűri szerint megmutatkozik a szolgáltatások sokszínűsége, praktikussága, illetve a díjak versenyképessége tekintetében. Olyan, a piacon egyedülálló biztonsági és fizetési funkciókat nyújt, amelyek elősegítik az ügyfelek banki költségeinek csökkentését is.

Talán ennek is köszönhető, hogy a pénzintézet a legrokonszenvesebb bank kategóriában a közönség szavazatai alapján a 2. helyen végzett.

Nagyszerű teljesítményt nyújtott tehát ebben az évben a GRÁNIT, jó példát mutatva a versenytársaknak. A legfontosabb azonban, hogy minden újításukból az ügyfélbarát megoldások sugároznak, amelyekkel a lakosság jár a legjobban.

Az öröm tehát közös. Jövőre meg lehet ismételni.  

Címkék: bank, GRÁNIT BAnk
https://bankespenzugyek.blogstar.hu/./pages/bankespenzugyek/contents/blog/32056/pics/lead_800x600.jpg
bank,GRÁNIT BAnk
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?