Blogolj!

Letartóztatták a 20 milliárdos Marcsikát


Egyik szemem sír, a másik nevet – gondolhatja most az a Kun-Mediátor károsult, akinek bentragadt a pénze a Dobrai Sándorné Nagy Mária által jegyzett cégben. A feljelentők az átlagosnál magasabb kamat reményében helyezték el megtakarításaikat a karcagi kft.-nél.

Az Origo a mexikói The San Pedro Sun hírportálra hivatkozva közölte, hogy San Pedróban letartóztatták Dobrainét. Összesen mintegy 20 milliárd forint a kár, a károsultak száma pedig 1500-2000-re tehető. S bár jó hír, hogy végre elfogták a Marcsika néven ismert asszonyt, arra azonban kevés az esély, hogy a károsultak hozzájussanak a pénzükhöz.

A Kun-Mediátor Szolgáltatói Kft. fő tevékenységként utazási irodaként működött, utazásközvetítéssel foglalkozott, de pénzváltást is folytatott, bár pénzügyi tevékenységre nem volt engedélye. Az MNB jogosulatlan pénzügyi szolgáltatás gyanújával piacfelügyeleti vizsgálatot indított a cégnél.

Dobrai Sándorné ellen 2015 áprilisában adtak ki elfogatóparancsot, a cég felszámolását pedig idén augusztusban rendelték el.

A The San Pedro Sun tudósítása szerint a csaló brókert a Belize-hez tartozó sziget North Ambergris Caye-ben található lakásában fogták el és ki is adták a magyar hatóságoknak. Dobrainé meg is érkezett Budapestre. A cikkhez közölt fotón, amit mellékelünk, látható, hogy az asszony lebarnult, de a korábban közölt körözési fotóhoz képest nem változtatta meg jelentősen a kinézetét.

https://bankespenzugyek.blogstar.hu/./pages/bankespenzugyek/contents/blog/32526/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?