Pályakezdőket keresnek a bankok

Jó hír az állást kereső fiatal pénzügyeseknek.

Továbbra is nagy hangsúlyt helyeznek a hitelintézetek a gyakornokok és pályakezdők alkalmazására: a legnagyobb szereplőknél pillanatnyilag csaknem száz, kifejezetten e rétegnek szánt állásajánlat él, miközben több szolgáltató is rendszeresen indít gyakornoki programokat.

Mint a vg.hu beszámolt róla, majdnem száz gyakornoki, illetve kifejezetten pályakezdőknek szánt álláshelyet hirdetett honlapján hétfőn a tíz legnagyobb magyarországi bank – láthatóan változatlanul nagyon élénk a kereslet a fiatal munkavállalók iránt. A pénzügyi szolgáltatók által közzétett adatok szerint a legtöbb gyakornoki álláshely – 25, illetve 22 pozíció – a Raiffeisen és a Budapest Banknál volt január elején.

A nagybankok közül több rendszeresen indít gyakornoki programokat is. „A K&H Bank K&H KarrierStart programjának célja olyan tehetséges, dinamikus fiatalok felfedezése, akik jövőjüket, karrierjüket a K&H-nál képzelik el” – áll a hitelintézet honlapján közzétett tájékoztatóban.

Az Erste Bank – áll a szolgáltató honlapján – évente több mint száz gyakornoki pozíciót hirdet meg Budapesten és vidéken, felsőfokú nappali tagozatos aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezők számára. Az Erste Expedíció névre keresztelt program orientációs tréninget, karrier-tanácsadást éppúgy tartalmaz, mint különböző közösségi rendezvényeken és szakmai fórumokon való részvételt. A Raiffeisen Bank évente kétszer indítja el pályakezdőknek szóló, szakmai utánpótlást segítő programját, tavaszi és őszi toborzással, a jelentkezők három területre – lakossági, illetve vállalati ügyfélkapcsolat, lakossági és kkv-kockázatkezelés, nagyvállalati kintlévőség-kezelés – nyújthatják be pályázatukat.

https://bankespenzugyek.blogstar.hu/./pages/bankespenzugyek/contents/blog/46833/pics/lead_800x600.jpg
gyakornokok,pályakezdők
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?