Hatalmas segítség lehet: kedvező mikrohitel akár induló vállalkozásoknak is

A legfeljebb 10 millió forint összegű hitel legnagyobb előnye a türelmi idő. A tőketörlesztés megkezdését ugyanis könnyítésként egy évvel el lehet tolni, ez idő alatt csak a kamatokat kell fizetni. További előny, hogy olyan vállalkozók is felvehetik, akik más banki kölcsönhöz nem juthatnak fejlesztési célból.

Az Országos Mikrohitel Program hitelfelvételi kondíciói is kedvezőek. A futamidő legfeljebb tíz év, a kamat pedig fix 3,9 százalék, amely a kezdő vállalkozások számára is hozzáférhető.

Nem árthat felidézni, hogy több mint 25 éve nyújt a megyei mikro- és kisvállalkozások számára mikrohitelt a PRIMOM Alapítvány, amely kedvező feltételei révén segíti fejlődésüket. Mint a profit7.hu beszámolt róla, a megújult Mikrohitel Bizottság januári ülésén döntött nyolc megyei vállalkozás hitelkérelméről és további nyolc, már meglévő vállalkozási hitellel kapcsolatos módosításról is – közölte Hargitainé Tolnai Andrea az alapítvány mikrohitel igazgatója.

Az elmúlt időszakban több mint húsz vállalkozás érdeklődött az Országos Mikrohitel Program iránt. Az Országos Mikrohitel Alap forrását a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány biztosítja, és az ország minden megyéjében elérhető. A hiteligénylés folyamata gyors, a törlesztőrészlet kiszámítható.

Természetesen az alapos hitelbírálatot nem lehet mellőzni.

A hitelkonstrukció iránt érdeklődő vállalkozások számára az alapítvány munkatársai nemcsak forrást közvetítenek, hanem az adott vállalkozásra szabott, átfogó tanácsadással segítik működésüket.

Várhatóan ez év második felében írják ki a PRIMOM Alapítvány új hitelprogramjait.

https://bankespenzugyek.blogstar.hu/./pages/bankespenzugyek/contents/blog/48063/pics/lead_800x600.jpg
10 millió forint,Kezdő vállalkozások,Országos Mikrohitel Program,PRIMOM Alapítvány,türelmi idő
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?