Szja-bevallás – Rendkívüli nyitva tartás az adóhivatalokban


Közeleg a személyi jövedelemadó-bevallási határideje. Ezért az adóhivatal ügyfélszolgálatai május 22-éig rendkívüli nyitva tartással várják az ügyfeleket.

Az egyéni vállalkozói tevékenységet nem végző magánszemélyeknek, újdonságként az idei évtől a mezőgazdasági őstermelőknek és áfa fizetésére kötelezetteknek is a személyi jövedelemadó-bevallást május 22-éig kell benyújtaniuk. Emiatt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal fővárosi és megyei központi ügyfélszolgálatai 2018. május 7. és 18. között, valamint május 22-én rendkívüli nyitva tartással várják az ügyfeleket – tájékoztatott a NAV közleménye.

Közölték, a fővárosi (IX. kerület, Vaskapu utca 33-35., XIII. kerület, Dózsa György út 128-130., XIV. kerület, Gvadányi utca 69., KAVIG, VII. kerület, Dob utca 75-81.), és a megyeszékhelyeken működő központi ügyfélszolgálatok nyitva tartása az alábbiak szerint alakul:

 

 

A 1819-es Infóvonalon hívható Általános Tájékoztató Rendszer (TCC) munkatársai május 7. és 18. között munkanapokon 8 óra 30-tól 18 óráig, május 19-én (szombaton) 8 óra 30-tól 13 óra 30-ig, május 22-én (kedden) 8 óra 30-tól 20 óráig fogadják a személyi jövedelemadózással kapcsolatos kérdéseket.

 

A szokásos nyitvatartási időn túl intézhető adóügyek:

szja-bevallással, bevallási tervezettel kapcsolatos ügyintézés

csekkigénylés

ügyfélkapu-ügyintézés

bankkártyás fizetés

https://bankespenzugyek.blogstar.hu/./pages/bankespenzugyek/contents/blog/52720/pics/lead_800x600.jpg
NAV,személyi jövedelemadó-bevallás
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?