hirdetés
Blogolj!

Vigyázat! Ezúttal a Budapest Bank nevében próbálkoznak az adathalászok

Kálovics Tibor

A Budapest Bank közleményt adott ki, amelyben figyelmezteti ügyfeleit, hogy adathalászok próbálnak meg visszaélni a bank nevével és a felhasználók adataival.

Fotó: Marton Szilvia / Napi.hu

A Budapest Bank hivatalos közleményben adta a felhasználók tudtára, hogy október 4-én adathalászok intéztek támadást a bank és a cég ügyfelei ellen. Az ügyfelek egy a Budapest Bank nevében küldött email-t kaptak, amelyben az adathalászok arra kérik a gyanútlan internetfelhasználókat, hogy egy megadott linken keresztül vegyék igénybe netbank szolgáltatásukat. 

A bank figyelmezteti azokat akik megkapták ezt az emailt, hogy töröljék a levelet és ne lépjenek be a megadott linken megadva jelszavukat és felhasználónevüket. Aki esetleg mégis belépett azt kérik ,hogy jelentkezzen a bank ügyfélszolgálatán a 1440-es telefonszámon ahol jelszava módosítását kérheti. 

A Budapest Bank hivatalos közleményében jelezte, hogy sohasem küld belépésre való kérést az ügyfelek számára és, hogy csak a hivatalos honlapon való belépést javasolják a Budapest Internetbankba. 

Címkék: budapest bank
https://bankespenzugyek.blogstar.hu/./pages/bankespenzugyek/contents/blog/60935/pics/lead_800x600.jpg
budapest bank
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?