Blogolj!

Egyszerűen lehet babaváró kölcsönt igényelni a GRÁNIT Banknál

Kálovics Tibor

A GRÁNIT Bank közleménye szerint a bank újabb innovációval jelentkezik amely során a babaváró kölcsön igénylése esetén az első három hónapban átvállalja az ügyfél helyett az államnak fizetendő kezességvállalási díjat. 

A bank az elmúlt napokban jelentette be újabb innovatív megoldását, amely szerint a számlanyitáson, számla- és bankkártya szerződés megkötésén
túl immáron állampapírt is lehet vásárolni videóbankon keresztül.

A digitalizáció következő lépése, hogy 2019. július elsejétől a babaváró támogatás is online igényelhető lesz a GRÁNIT Banknál. 

A GRÁNIT Banknál személyes megjelenés nélkül, akár otthonról is be lehet nyújtani a mai napon a babaváró kölcsönkérelmet, akár mobiltelefonról, akár számítógépről. 

Az ügyfél, a bank által létrehozott honlapon számolhatja ki a hitel összegét. A hitelelbíráláshoz szükséges dokumentumok letölthetőek a honlapról és online is benyújthatóak a bankhoz. 

Az ügyfél megjelenésére egyetlen esetben van szükség, amikor is a hitelszerződés aláírásra kerül. A GRÁNIT Bank az első három hónap során átvállalja a központi költségvetésnek a fennálló tartozás után fizetendő 0,5 %-os kezességvállalási díjat.

Jendrolovics Péter, a GRÁNIT Bank lakossági üzletágának vezetője az általunk is eljuttatott közleményben beszélt erről a lehetőségről:

„A babaváró hitel iránt eddig is sokan érdeklődtek a GRÁNIT Banknál, köztük sok, éppen babát váró kismama, ezért olyan innovatív digitális megoldást dolgoztunk ki a kölcsönkérelmek befogadására, amely
lehetővé teszi, hogy a kérelem benyújtásához szükséges összes tennivaló kényelmesen, otthonról, a fiókba való utazás, sorban állás nélkül elvégezhető legyen. Az első három hónapban a központi költségvetésnek fizetendő 0,5 %-os kezességvállalási díjat is átvállaljuk. Bízunk benne, hogy az
egyedülállóan kényelmes megoldás jó visszhangra talál a kölcsönre várók között.” 

2010-es alapítása óta a GRÁNIT Bank digitális üzleti modellt valósít meg amely során az ügyfeleknek elektronikus csatornákon, fiókhálózat nélkül nyújtanak pénzforgalmi szolgáltatásokat. A bank minden évben igyekszik innovatív szolgáltatásokkal megkönnyíteni a lakossági ügyfelek ügyintézését. 

Címkék: GRÁNIT BAnk
https://bankespenzugyek.blogstar.hu/./pages/bankespenzugyek/contents/blog/75445/pics/lead_800x600.jpg
GRÁNIT BAnk
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?