Nincs telitalálatos a hatos lottón
A 34. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 3, 14, 16, 22, 38, 44. 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 65 darab, nyereményük egyenként 224.895 forint; 4 találatos szelvény 2.144 darab, nyereményük egyenként 6.820 forint; 3 találatos szelvény 33.916 darab, nyereményük egyenként 1.675 forint.
Blogolj!

Fizetési nehézség esetén azonnal jelezni kell a közműszolgáltatónak

Kálovics Tibor

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal sajtófőnöke a Magyar Televíziónak nyilatkozva elmondta, hogy amennyiben valakinek fizetési nehézsége támad, azonnal jelezze a közműszolgáltatónak.

Fotó: hirado.hu

Scherer Zsolt nyilatkozatában hangsúlyozta, hogy amennyiben a fogyasztó időben jelzi a problémáját, akkor elkerülheti a szolgáltatás kikapcsolását. Amennyiben a jelzés elmarad akkor az MEKH nem tud segíteni.

A sajtófőnök azt is megjegyezte, hogy sokan nem tudják, hogy milyen töbletköltségeket jelent, ha ki- és be kapcsolják a közműveket. Kitért arra is, hogy amennyiben valaki jogtalannak érzi a kikapcsolást akkor a megyei ormányhivatalok járási hivatalainál teheti meg bejelentését. 

Scherer Zsolt arról is beszélt, hogy évről évre csökken a késedelmi fizetők száma, és egyre kevesebb szolgáltatást kell kikapcsolni. 2013 és 2018 között felére csökkent a kikapcsolások száma.

https://bankespenzugyek.blogstar.hu/./pages/bankespenzugyek/contents/blog/82027/pics/lead_800x600.jpg
Nemzeti Közművek Zrt.
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?