817-re nőtt a fertőzöttek száma hazánkban
Elhunyt újabb 9 idős, krónikus beteg is, amivel 47-re nőtt a halálos áldozatok száma.
Blogolj!

Újabb csomagáras lakossági bankszámla, ingyenes azonnali utalásokkal a GRÁNIT Banktól

Ragnar Volarus

Az Azonnali Fizetési Rendszer indulásához kapcsolódva a GRÁNIT Bank bevezette a legújabb csomagáras, feltételek nélküli, Digitális Plusz elnevezésű lakossági bankszámlacsomagját, amellyel a számlatulajdonosok korlátlan számú azonnali forint átutalást indíthatnak díjmentesen.

„A GRÁNIT Bank digitális bankként elkötelezett a pénzügyek intézését egyszerűbbé, kényelmesebbé és gyorsabbá tevő innovációk mellett, ezért egy új feltétel nélküli, kedvezményes csomagáras bankszámlával kívánja segíteni az elektronikus fizetési módok magyarországi elterjedését.” – mondta Hegedüs Éva, a GRÁNIT Bank elnök-vezérigazgatója.

A Banknak ez a második olyan csomagáras számlacsomagja, amely havi fix díjért korlátlan számú ingyenes tranzakciót nyújt. Az elsősorban prémium igényekre szabott csomagáras Bajnok Plusz számlacsomag volt az első, amely 2013. augusztusa óta lényegében változatlan kondíciókkal érhető el, elsősorban prémium igényekre szabva, olyan további ingyenes szolgáltatásokkal, mint a havi 4 db limit nélküli díjmentes ATM pénzfelvétel, vagy az első évben ingyenes bankkártya. Ez a csomagáras számlacsomag azon ügyfelek számára elérhető, akik havonta legalább 280 ezer forint jövedelmet utalnak a bankszámlára.

Az új Digitális Plusz bankszámla különlegessége, hogy havi 890 Ft-os díj befizetése esetén, jövedelem előírás és bármilyen más feltétel nélkül azonnal igényelhető. Ezt a lakossági bankszámlát is - mint az összes többi lakossági számlacsomagot a GRÁNIT Banknál - online lehet igényelni, és a szerződést videóhívás keretében akár azonnal meg is lehet kötni, az otthoni fotelből. A GRÁNIT Bankot választók egyre nagyobb arányban veszik igénybe a teljesen online számlanyitást, ebben az évben az új számlák 60 százaléka digitális csatornán keresztül nyílt meg, ami csaknem 10 százalékponttal haladja meg a tavalyi értéket

Az éjjel-nappali azonnali fizetések indulásával párhuzamosan a GRÁNIT Bank a lehető legkényelmesebb megoldást kínálja azok számára, akik élve az új lehetőséggel, pénzfogadáshoz rögzítenék mobilszámukat vagy e-mail címüket, másodlagos azonosítóként. Az azonosító rögzítését Android és iOS eszközökre telepíthető mobilbanki applikációban pillanatok alatt elvégezhetik.

https://bankespenzugyek.blogstar.hu/./pages/bankespenzugyek/contents/blog/91319/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?