Blogolj!

Online igényelhetik az NHP Hajrá hitelt a kkv-k a Gránit Banknál

Dorogi László

Hétfőtől számítógépen és mobilon is elérhető a Növekedési Hitelprogram Hajrá hitelének igénylését gyorsító, a hiteligénylés teljes folyamatát online csatornán lebonyolító szolgáltatás a GRÁNIT Banknál. A szolgáltatás a pénzintézet honlapjáról indítható, gyors előszűrésből, online adatbevitelből és digitális dokumentumfeltöltésből áll.

Fotó: hup.hu

"A Magyar Nemzeti Bank legújabb hitelkonstrukciója, az NHP Hajrá előnyös feltételekkel, hosszú távon, 20 évig fix kamatozású és kedvező áron elérhető forrást biztosít a kis- és középvállalkozások részére, aminek rendkívül fontos szerepe lehet a gazdaság támogatásában. Digitális bankként elsődleges feladatnak tekintjük a vállalkozások színvonalas kiszolgálását, a hiteligénylési folyamat egyszerűsítését és gyorsítását, amely a jelenlegi pandémiás időszakban az egészség védelmét is biztosítja. Ezért döntöttünk úgy, hogy digitalizáljuk az NHP Hajrá igénylésének folyamatát, amely a munkatársaimnak köszönhetően egy rendkívül szoros ütemű fejlesztés eredményeképpen mától elérhető"

- nyilatkozta Hegedüs Éva, a GRÁNIT Bank elnök-vezérigazgatója hétfőn.

A pénzintézet közleményében jelezte, digitális bankként eddig is kiemelt feladatuknak tekintették, hogy ügyfeleik minél szélesebb körben, fizikai jelenlét nélkül, otthonukból intézhessék pénzügyeiket, a jelenlegi helyzetben viszont nemcsak a lakosságnak, de a vállalkozásoknak is hasonló megoldásokra van szükségük.

Az új online felület új dimenziót nyit meg a vállalati hitelezésben, a vállalkozók pedig minden információt megkapnak az új termékkel kapcsolatban. A fejlesztésnek köszönhetően saját maguk végezhetik el az előszűrést, majd néhány kattintással feltölthetik az online hitelbírálathoz szükséges adatokat, dokumentumokat - áll a GRÁNIT Bank közleményében. Mint írják, legújabb digitális fejlesztésükkel is segíteni kívánják a koronavírus negatív gazdasági hatásainak mérséklését és a gazdaság válságot követő újraindítását.

Címkék: GRÁNIT BAnk, hitel, kkv, nhp
https://bankespenzugyek.blogstar.hu/./pages/bankespenzugyek/contents/blog/93575/pics/lead_800x600.jpg
GRÁNIT BAnk,hitel,kkv,nhp
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?