hirdetés
Blogolj!
Egyszerűen lehet babaváró kölcsönt igényelni a GRÁNIT Banknál

Egyszerűen lehet babaváró kölcsönt igényelni a GRÁNIT Banknál

2019.07.01. | Kálovics Tibor

A GRÁNIT Bank közleménye szerint a bank újabb innovációval jelentkezik amely során a babaváró kölcsön igénylése esetén az első három hónapban átvállalja az ügyfél helyett az államnak fizetendő kezességvállalási díjat. 

Tovább
Több bankjegy beváltási határideje is közeleg

Több bankjegy beváltási határideje is közeleg

Tovább
Október végéig egyeztethetők az adatok a bankokkal

Október végéig egyeztethetők az adatok a bankokkal

Tovább
Az FHB Jelzálogbank Igazgatósága vitatott tőkeemelése is szóba került a kormányfő szokásos péntek reggeli rádióinterjújában. Orbán Viktor közölte: a kormány továbbra is fenntartja azt az igényét, hogy a magyar állami tulajdon aránya nem csökkenhet a pénzintézetben. Korábban úgy nézett ki, akár pereskedés is lehet az ügyből.
Karinthy Frigyes „Az élet albérlője” című műve Szakalitsról szól, aki a karácsonyfáját is december 25-én vásárolja meg, potom összegért. Most eljött a Szakalitsok ideje, a karácsonyi akciók eltörpülnek a januári leárazások, kiárusítások mellett. A Blogstar akciós körképe.
150 milliárd forint feletti mérlegfőösszeggel és több mint 100 millió forintnyi adózás előtti eredménnyel zárta a tavalyi évet a GRÁNIT Bank – értesült a Blogstar. A pénzintézet a tevékenységének megkezdésétől kezdve húszszorosára növelte mérlegfőösszegét, amely nemzetközi összehasonlításban is kiemelkedő eredmény.
Nem áremelésekkel, újabb terhekkel, vagyis nem a szocialista kormányoktól megszokott módon kezdődik 2016. Drasztikusan csökkenő lakás-áfa, ingyenes okmányok, nyugdíjemelés és 2002 óta nem látott reálbér növekedés, emelés a rendvédelmiseknél, a bölcsődékben, a felsőoktatásban, új családtámogatási program, kibővített gyed extra…
Magyarországon jóval többször vásárolnak az emberek készpénzért, mint például a nyugat-európai országokban. Miért választjuk ezt az elvileg legdrágább tranzakciót? Ennek megvannak a különféle, nagyon is érthető okai, ráadásul az úgynevezett készpénz-helyettesítő módszerek sem mindig olyan olcsók, mint az érintett cégek állítják.
Címkék: készpénz
Országszerte a jövő hét végétől kezdik árulni a fenyőfákat, az árak az előző évhez képest nem változnak. A legolcsóbb a lucfenyőt méterenként ezer forintért árulják majd, a legdrágább pedig a nordmann fenyő lesz, aminek métere akár 5-6 ezer forint is lehet.
Címkék: karácsony
Több mint 30 hónapja folyamatosan emelkednek a reálbérek, a versenyszféra és a közszféra is jobban megfizeti a jó minőségű munkaerőt, emiatt emelkedtek a bruttó átlagkeresetek.
Címkék: bérek
A MasterCard által tízedik éve megrendezett Év Bankja díjátadó esemény keretein belül a szakma legrangosabb elismerését vette át Hegedüs Éva a GRÁNIT Bank alelnök-vezérigazgatója. A díj szakmai elismerését jelzi, hogy a kategória győztesét a Magyarországon működő bankok vezetői titkos szavazáson választják meg. A GRÁNIT Bank egy másik elismerést is elkönyvelhet, „Év Bankja 2015” kategóriában a harmadik helyezését érte el.
Bár a nyugat-európai országokban élők évi ötszáz és ezer dollár közti összegeket is elköltenek gyógyszerekre, a nemzeti össztermék arányában mégis nagyon magas a magyar költés. A GDP-hez viszonyítva csak Görögországban vándorol több pénz a patikákba, mint nálunk.
Címkék: gyógyszer
A Magyar Biztosítók Szövetsége szerint bár a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás díjai 10-15 százalékkal drágulhatnak a ma kezdődő kampányban, de még így is jóval elmaradnak a régió átlagától. Vagyis, elvileg még nagyobb is lehetne a drágulás.

Ezeket a cikkeket olvastad már?