817-re nőtt a fertőzöttek száma hazánkban
Elhunyt újabb 9 idős, krónikus beteg is, amivel 47-re nőtt a halálos áldozatok száma.
Blogolj!
Kálovics Tibor
2019.10.31.
Nagy Márton a Magyar Nemzeti Bank alelnöke a budapesti Eurázsia Fórum nemzetközi konferencián arról beszélt, hogy a világ és Európa bankjai előtt új kihívások állnak a XXi. században.
Kálovics Tibor
2019.10.12.
Mintegy ötven milliárd forint bevételt értek el a diák- és közérdekű nyugdíjas-szövetkezetek az év első nyolc hónapjában. Erről  Fiák István, a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetségének elnöke nyilatkozott az M1-nek. 
Kálovics Tibor
2019.09.15.
Izer Norbert adóügyekért felelős államtitkár tájékoztatása szerint, az előző évben mintegy négyszer annyi első házas vette igénybe a havi ötezer forintos adókedvezményt, mint 2015-ben.
Dorogi László
2019.09.09.
Aki katázik, annak nagyon figyelnie kell arra, hogy az év végén ne haladja meg a tartozása a 100 ezer forintot. Ebben az esetben ugyanis a NAV megszüntetheti az adózási formára való jogosultságát.
Címkék: adózás, KATA, NAV
Kecskés István
2019.08.29.
170 millió forintos bírságot kell fizetnie a pénzintézet bolgár leányvállalatának, mert nem tudta garantálni az ügyfelek adatainak biztonságát.
Dorogi László
2019.08.20.
Az elmúlt időszakban nagyon sokat lehetett hallani, olvasni arról, hogy a magyarországi bankszámla-tulajdonosoknak azonosítaniuk kell magukat a pénzintézeteknél augusztus 31-ig, különben zárolhatják számlájukat.
Kálovics Tibor
2019.08.18.
Magyarország hitelminősítési kategóriáján sem a  Fitch Ratings, sem a Standard & Poor's nem változtatott. Az MTI által megkérdezett elemzők szerint ez azért sem volt várható, mivel hazánkat tavasszal már felminősítették. 
Kálovics Tibor
2019.08.11.
A Diákhitel Központ  közleménye szerint a kedvezőbb konstrukcióknak és az alacsony kamatozás miatt júliusban másfélszeresére nőtt a Diákhitel1 új igénylőinek száma az egy évvel korábbihoz képest.
Címkék: diákhitel
A Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára közölte az MTI-vel, hogy már több mint 50 millió számla adatai érkeznek be online a NAV-hoz.
Címkék: NAV
Kálovics Tibor
2019.08.03.
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal sajtófőnöke a Magyar Televíziónak nyilatkozva elmondta, hogy amennyiben valakinek fizetési nehézsége támad, azonnal jelezze a közműszolgáltatónak.

Ezeket a cikkeket olvastad már?