hirdetés
Blogolj!
Egyszerűen lehet babaváró kölcsönt igényelni a GRÁNIT Banknál

Egyszerűen lehet babaváró kölcsönt igényelni a GRÁNIT Banknál

2019.07.01. | Kálovics Tibor

A GRÁNIT Bank közleménye szerint a bank újabb innovációval jelentkezik amely során a babaváró kölcsön igénylése esetén az első három hónapban átvállalja az ügyfél helyett az államnak fizetendő kezességvállalási díjat. 

Tovább
Több bankjegy beváltási határideje is közeleg

Több bankjegy beváltási határideje is közeleg

Tovább
Október végéig egyeztethetők az adatok a bankokkal

Október végéig egyeztethetők az adatok a bankokkal

Tovább
Kálovics Tibor
2019.04.11.
Ellenszavazat nélkül döntöttek a monetáris tanács tagjai az egynapos és az egyhetes jegybanki fedezett hitel kamatlábának 0,90 százalékon tartásáról, valamint az egynapos jegybanki betét kamatának 10 bázispontos emeléséről mínusz 0,05 százalékra.
Kálovics Tibor
2019.03.31.
Az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. közleménye szerint több mint 21 milliárd forint uniós pályázati forráshoz jutnak a társadalmi vállalkozások a 2021-es finanszírozási ciklus során. Ez több ezer hátrányos helyzetű ember számára jelent majd új munkahelyet.
Kálovics Tibor
2019.03.22.
A Nemzeti Eszközkezelő Zrt tájékoztatása szerint a cég 28 447 ügyfelének küldte meg a tájékoztató levelet, amely személyre szólóan tartalmazza az adott ingatlanra vonatkozó visszavásárlási feltételeket. 
Dorogi László
2019.03.19.
Január végén döntött a kormány a Budapest Bank eladásáról, amelynek megvételére már akkor is a Takarékbankot tartották a legesélyesebbnek.
Címkék: bank, budapest bank
Kálovics Tibor
2019.03.17.
Hivatalos tárgyalásokat kezd Németország két legnagyobb hitelintézete a Deutche Bank és a Commerzbank az egyesüléssel kapcsolatban. 
Dorogi László
2019.03.16.
A Magyar Nemzeti Bank visszavonta Szemerey Tamás bankjának tevékenységi engedélyét és elrendelte végelszámolását. A piacon jelentéktelennek számító hitelintézet három hónapja került súlyos likviditási válságba.
Dorogi László
2019.03.14.
A kedden benyújtott törvényjavaslat elfogadása esetén a bankoknak június 1-től átalányadót kellene fizetniük a lakossági bankszámlákon történő átutalások után.
Dorogi László
2019.03.13.
A rendelet szövegéből kiderül, hogy a hitel felvételéhez normál banki hitelbírálaton kell majd átesni és a törlesztőrészlet mellett havi néhány ezer forintos állami kezességvállalási díjat is kell majd fizetniük a pároknak.
2019.03.11.
Formális hitelbírálatot végeznek a bankok a kormány július 1-jén megjelenő új 10 milliós, kamatmentes hitelezének kihelyezésekor, amelynek során a jogszabályi feltételeknek való megfelelést mérlegelhetik - pontosította Novák Katalin államtitkár az InfoRádió Aréna című műsorában a korábbi kormányzati nyilatkozatokat.
Kálovics Tibor
2019.03.10.
Izer Norbert adóügyekért felelős államtitkár tájékoztatta az MTI-t, hogy több mint ezer cég döntött úgy, hogy az idei évtől áttér a csoportos társasági adózásra. Ez összesen 15 milliárd forint megtakarítást is jelenthet a cégek számára. 

Ezeket a cikkeket olvastad már?