3816-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma
Újabb négy krónikus beteg veszítette életét a koronavírus-járványban, viszont már alig négyszázan vannak kórházban.
Blogolj!
Szuper-bankcsoporthoz csatlakozik a Budapest Bank

Szuper-bankcsoporthoz csatlakozik a Budapest Bank

2020.05.26. | Dorogi László

A Budapest Bank Zrt. csatlakozik az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. és az MKB Bank Nyrt. stratégiai együttműködéséhez, amiben egy hazai tulajdonú bankcsoport létrehozásának keretrendszerét vizsgálják meg és készítik elő.

Tovább
Már csak két nap van az adóbevallás leadásáig

Már csak két nap van az adóbevallás leadásáig

Tovább
Elhunyt a hazai bankszakma egyik legendás alakja

Elhunyt a hazai bankszakma egyik legendás alakja

Tovább
Dorogi László
2019.08.20.
Az elmúlt időszakban nagyon sokat lehetett hallani, olvasni arról, hogy a magyarországi bankszámla-tulajdonosoknak azonosítaniuk kell magukat a pénzintézeteknél augusztus 31-ig, különben zárolhatják számlájukat.
Kálovics Tibor
2019.08.18.
Magyarország hitelminősítési kategóriáján sem a  Fitch Ratings, sem a Standard & Poor's nem változtatott. Az MTI által megkérdezett elemzők szerint ez azért sem volt várható, mivel hazánkat tavasszal már felminősítették. 
Kálovics Tibor
2019.08.11.
A Diákhitel Központ  közleménye szerint a kedvezőbb konstrukcióknak és az alacsony kamatozás miatt júliusban másfélszeresére nőtt a Diákhitel1 új igénylőinek száma az egy évvel korábbihoz képest.
Címkék: diákhitel
A Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára közölte az MTI-vel, hogy már több mint 50 millió számla adatai érkeznek be online a NAV-hoz.
Címkék: NAV
Kálovics Tibor
2019.08.03.
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal sajtófőnöke a Magyar Televíziónak nyilatkozva elmondta, hogy amennyiben valakinek fizetési nehézsége támad, azonnal jelezze a közműszolgáltatónak.
Kálovics Tibor
2019.07.28.
Egy évvel ezelőtt 34 százalékkal többen vették igénybe a felsőoktatási képzési díjra igénybe vehető Diákhitel 2-t, míg a szabad felhasználású Diákhitel 1-et igénylők száma 6 százalékkal nőtt - erről a Diákhitel Központ vezérigazgatója beszélt az MTI-nek.
Kálovics Tibor
2019.07.20.
A kormány a jövőben is támogatja a 25 év alatti fiatalok valamint a t a munkaerőpiaci szempontból hátrányos helyzetű csoportok elhelyezkedését. Erről Bodó Sándor államtitkár beszélt a Magyar Nemzetnek adott interjújában.
Kálovics Tibor
2019.07.14.
Varga Mihály szerint a jövő évi költségvetés egyszerre fogja segíteni a bérek, keresetek és beruházások növekedését valamint az adók, közterhek csökkenését. A pénzügyminiszter erről a Kossuth Rádiónak nyilatkozva beszélt. 
Címkék: Varga Mihály
Kálovics Tibor
2019.07.01.
A GRÁNIT Bank közleménye szerint a bank újabb innovációval jelentkezik amely során a babaváró kölcsön igénylése esetén az első három hónapban átvállalja az ügyfél helyett az államnak fizetendő kezességvállalási díjat. 
Címkék: GRÁNIT BAnk
Kálovics Tibor
2019.06.30.
A Magyar Nemzeti Bank közleményben jelezte, hogy alig néhány hónap áll rendelkezésre, hogy az 1999-ben készpénzforgalomból bevont pénzeket névértéken átváltsák. 

Ezeket a cikkeket olvastad már?