hirdetés
Blogolj!
Egyszerűen lehet babaváró kölcsönt igényelni a GRÁNIT Banknál

Egyszerűen lehet babaváró kölcsönt igényelni a GRÁNIT Banknál

2019.07.01. | Kálovics Tibor

A GRÁNIT Bank közleménye szerint a bank újabb innovációval jelentkezik amely során a babaváró kölcsön igénylése esetén az első három hónapban átvállalja az ügyfél helyett az államnak fizetendő kezességvállalási díjat. 

Tovább
Több bankjegy beváltási határideje is közeleg

Több bankjegy beváltási határideje is közeleg

Tovább
Október végéig egyeztethetők az adatok a bankokkal

Október végéig egyeztethetők az adatok a bankokkal

Tovább
Dorogi László
2019.01.22.
A tavalyinál valamivel mérsékeltebb ütemben idén is marad az erőteljes bérnövekedés. A KSH legfrissebb adatai szerint novemberben a nettó keresetek 10,4 százalékkal voltak magasabbak az egyévvel korábbiaknál.
Dorogi László
2019.01.21.
Hétfőtől elérhető az MFB legújabb hitelkonstrukciója, amely tőkepótló jellegével, fix kamatozásával és magas összeghatárával lehetőséget biztosít a kkv-k számára, hogy versenyképességüket jelentősen növelő beruházásokat hajthassanak végre.
Kálovics Tibor
2019.01.19.
A Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért vizsgálatából kiderül, hogy Pest megyében és Budapesten, a legkevesebben pedig Nógrád, Tolna és Zala megyékben igényelték a CSOK-ot vagyis a Család Otthonteremtési Kedvezményt. 
2019.01.19.
A hétvégére is kitartott a forint hét közepén kezdődött erősödése a főbb devizákhoz képest. A magyar fizetőeszköz a hét utolsó napjaira, héthavi csúcsra drágult az euróhoz viszonyítva.
2019.01.16.
Töretlen népszerűségnek örved a KATA vagyik a kisadózók tételes adója. Január elsején több mint 315 ezer vállalkozás választotta ezt a minimalizált adminisztrációt igénylő adóformát.
Dorogi László
2019.01.16.
Kedd délelőtt óta nem tudják elérni a Budapest Bank ügyfelei a pénzintézet internetbankját. Tavaly már volt egy több napos leállás a banknál, de az tervezett projekt volt.
Címkék: bank, budapest bank
Dorogi László
2019.01.14.
Megváltozott az MKB Bank tulajdonosi szerkezete, ezt a pénzintézet jelentette be hétfőn délután.
Címkék: MKB
Kálovics Tibor
2019.01.13.
A tavalyi évben több alkalommal is adathalászok próbálták átverni a bankok gyanútlan ügyfeleit. Most a CIB Bank klienseivel szemben próbálkoznak.
2019.01.10.
Tovább szárnyalnak a panelárak, a több lakótelep esetében három év alatt megduplázódott az átlagos négyzetméterár, de a legkevésbé dráguló paneleknél is 40 százalékot mért az OTP Lakótelep Értéktérképe. A szakértők szerint a tendencia idén is folytatódik.
Dorogi László
2019.01.08.
Riasztó 2018-as adatok láttak napvilágot a magyarok hitelfelvételi kedvével kapcsolatban: az újonnan folyósított lakáshitelek volumene meghaladta a 800 milliárd forintot, a személyi hiteleké 11 hónap után 414 milliárd forintnál tartott.

Ezeket a cikkeket olvastad már?