hirdetés
Blogolj!
Egyszerűen lehet babaváró kölcsönt igényelni a GRÁNIT Banknál

Egyszerűen lehet babaváró kölcsönt igényelni a GRÁNIT Banknál

2019.07.01. | Kálovics Tibor

A GRÁNIT Bank közleménye szerint a bank újabb innovációval jelentkezik amely során a babaváró kölcsön igénylése esetén az első három hónapban átvállalja az ügyfél helyett az államnak fizetendő kezességvállalási díjat. 

Tovább
Több bankjegy beváltási határideje is közeleg

Több bankjegy beváltási határideje is közeleg

Tovább
Október végéig egyeztethetők az adatok a bankokkal

Október végéig egyeztethetők az adatok a bankokkal

Tovább
A szociális partnerek nem tudtak megállapodni a 2019. január 1-jén hatályba lépő minimálbér és garantált bérminimum mértékében, elképzelhető, hogy a jogszabályok alapján jövő héten szerdán a kormány határoz a béremelésről.
2018.12.05.
Csaknem egyhavi bruttó bért hagy a kormány munkavállalónként a vállalkozásoknál azzal, hogy 2019-ben tovább csökken a szociális hozzájárulási adó. A jövő évi adóváltozásokról Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára beszélt a Magyar Időknek.
Kálovics Tibor
2018.12.01.
Gion Gábor a Pénzügyminisztérium pénzügyekért felelős államtitkára a Magyar Időknek nyilatkozva elmondta, hogy a kormány még idén kidolgozhat egy új nyugdíj-előtakarékossági lehetőséget.
2018.12.01.
A Növekedési Hitelprogram keretében eddig kiosztott 2800 milliárd forint 2-2,5 százalékkal gyorsította a gazdaság növekedését. Jövőre indul az új kör, melynek célja a hosszú távú hitelezés és beruházások ösztönzése.
Kálovics Tibor
2018.11.25.
A Nemzeti Versenyképességi Tanács (NVT) hétfőn tárgyalja a legfontosabb kitörési pontokat tartalmazó versenyképességi stratégiát - tájékoztatta Varga Mihály pénzügyminiszter az MTI-t.
2018.11.24.
Az új ötlettel, amelyet egyenlőre tesztel a NAV, sok kellemetlenségtől kímélheti meg a feledékeny adózókat. A szolgáltatás lényege hogy a hivatal értesítést küld az adózónak az esetleg tartozásokról, lehetőséget adva a hiányosságok pótlására.
Kálovics Tibor
2018.11.18.
Az mfor.hu kutatást végzett a magyarok körében a karácsonyi vásárlási szokásokat illetően, mint kiderült a megkérdezettek többsége 10 és 50 ezer forint között költ a karácsonyi ünnepekre.
Kálovics Tibor
2018.11.17.
Windisch László, az MNB alelnöke az MTI-nek elmondta, hogy a Magyar Nemzeti Bank a lakástakarék-pénztári törvény módosítása előtti ügyfélrohamról kért adatokat a piaci szereplőktől. Eddig még nem találtak szabálysértést.
Kálovics Tibor
2018.11.11.
Varga Mihály pénzügyminiszter az MTI-nek adott tájékoztatásában jelezte, hogy a héten a héten a  kisadózó vállalkozások tételes adóját választó vállalkozók száma átlépte a háromszázezret. 
Címkék: Varga Mihály
Kálovics Tibor
2018.11.09.
A Nemzeti Adó-és Vámhivatal közölte, hogy a gazdálkodó szervezetek jövőre kizárólag a cégkapun keresztül intézhetik adóügyeiket, az egyéni vállalkozók viszont továbbra is használhatják a Központi Ügyfél-regisztrációs Nyilvántartáshoz kapcsolódó tárhelyet. 
Címkék: adóbevallás, NAV

Ezeket a cikkeket olvastad már?