817-re nőtt a fertőzöttek száma hazánkban
Elhunyt újabb 9 idős, krónikus beteg is, amivel 47-re nőtt a halálos áldozatok száma.
Blogolj!
Dorogi László
2019.01.08.
Riasztó 2018-as adatok láttak napvilágot a magyarok hitelfelvételi kedvével kapcsolatban: az újonnan folyósított lakáshitelek volumene meghaladta a 800 milliárd forintot, a személyi hiteleké 11 hónap után 414 milliárd forintnál tartott.
Kálovics Tibor
2019.01.05.
Binder István a Magyar Nemzeti Bank fejlesztési igazgatója a közmédiának nyilatkozva elmondta, hogy az MNB, hogy megélénkítse a versenyt a lakásbiztosítások piacán. 
Kálovics Tibor
2018.12.30.
A Pénzügyminisztérium közleményben hívta fel a figyelmet, hogy a három, vállalkozásoknak adómegtakarítást eredményező adózási mód választásának határideje december 31-én lejár. 
Dorogi László
2018.12.28.
A Gránit Bank és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem harmadik alkalommal hirdetett közös ötletpályázatot olyan fiatal mobilalkalmazás-fejlesztők számára, akik innovatív ötleteikkel reofrmálhatják meg a banki szektort.
2018.12.20.
Megerősítette a pénzügyminiszter, hogy a munkaadói és munkavállalói oldal az elmúlt hetekben nem tudott megállapodni a következő évi garantált bérminimum és minimálbér összegéről. Varga Mihály a KSH legfrissebb adataira reagálva rendkívül kedvezőnek nevezte a keresetek alakulását.
2018.12.19.
A kormány azt szeretné, ha egyre több vállalkozás választaná a kivát a kisvállalati adót. Eddig mintegy 30 ezer vállalkozás választotta ezt az adózási formát, ezek a cégek a korábbi adózásról, például a társasági adóról való átállással az idén együttesen mintegy 35 milliárd forintot takarítanak meg.
2018.12.17.
Szerdán ismét összehívják a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórumát, ahol dönthtenek a minimálbér, a táppénz és a gyermekgondozási díj maximumáról is. A GYED összege 210 ezer, míg a minimálbér összege 150 ezer forintra nőhet.
Címkék: GYED, minimálbér
Kálovics Tibor
2018.12.16.
Gion Gábor pénzügypolitikáért felelős államtitkár szerint tudatos pénzügyi döntésekkel a banki költségeken akár több tízezer forint is megspórolható és az egyszerűsített bankszámlaváltásnak köszönhetően az ügyintézés is egyre egyszerűbbé vállt.
Kálovics Tibor
2018.12.15.
A  City Hitelbróker Kft. (CHB) saját ügyfelei körében végzett kutatásából kiderül ,hogy a fiatalabbak egyre inkább nyitottnak arra, hogy nyugdíjcélú megtakarítást kössenek. 
Címkék: nyugdíjak
2018.12.13.
Az Országgyűlés döntése értelmében, kedvezményesen visszavásárolhják korábbi ingatlanjukat a Nemzeti Eszközkezelő Programban részt vevő, a bérleti díjakat rendszeresen megfizető bérlők.   A kabinet korábban azt közölte, az intézkedés célja, hogy minden család saját otthonban élhessen.

Ezeket a cikkeket olvastad már?