817-re nőtt a fertőzöttek száma hazánkban
Elhunyt újabb 9 idős, krónikus beteg is, amivel 47-re nőtt a halálos áldozatok száma.
Blogolj!
Kálovics Tibor
2019.04.21.
Egy, az MTI-hez eljuttatott felmérésből kiderült, hogy a SZÉP-kártya valamint a pénzkifizetés teszi ki a cafeteria-juttatások 94 százalékát. 
Címkék: bérek
Dorogi László
2019.01.22.
A tavalyinál valamivel mérsékeltebb ütemben idén is marad az erőteljes bérnövekedés. A KSH legfrissebb adatai szerint novemberben a nettó keresetek 10,4 százalékkal voltak magasabbak az egyévvel korábbiaknál.
Petschnig Mária Zita, Vértes András és a többi ballib közgazdasági orákulum mélységes sajnálatára kiemelkedő mértékben, 7,4 százalékkal emelkedtek a reálkeresetek 2016. I. negyedévében is. Ezzel sorozatban 39 hónapja tart a reálbérek folyamatos növekedése Magyarországon. Nem véletlen, csak februárban 6,6 százalékkal nőtt a kiskereskedelmi forgalom.
Címkék: bérek
Több mint 30 hónapja folyamatosan emelkednek a reálbérek, a versenyszféra és a közszféra is jobban megfizeti a jó minőségű munkaerőt, emiatt emelkedtek a bruttó átlagkeresetek.
Címkék: bérek
Az alacsony inflációs adat azt mutatja, hogy a bérek és a nyugdíjak többet érnek, mint egy évvel ezelőtt. A kedvező mutatókban közrejátszott az alacsony olajár, illetve a tavalyi harmadik rezsicsökkentés is.
Címkék: bérek, nyugdíjak

Ezeket a cikkeket olvastad már?