817-re nőtt a fertőzöttek száma hazánkban
Elhunyt újabb 9 idős, krónikus beteg is, amivel 47-re nőtt a halálos áldozatok száma.
Blogolj!
Pintér M. Lajos
2020.04.03.
Elindult az azonnali fizetésekhez kapcsolódó fizetési kérelem szolgáltatás a GRÁNIT Banknál is.
Címkék: GRÁNIT BAnk
Pintér M. Lajos
2020.03.30.
Vagyis nem kell feleslegesen nyomkodnunk a terminálokat, ha 15 ezer forint összegig a bankkártyánkkal fizetünk.
Kálovics Tibor
2019.07.01.
A GRÁNIT Bank közleménye szerint a bank újabb innovációval jelentkezik amely során a babaváró kölcsön igénylése esetén az első három hónapban átvállalja az ügyfél helyett az államnak fizetendő kezességvállalási díjat. 
Címkék: GRÁNIT BAnk
Dorogi László
2019.06.21.
Sokan érdeklődnek a június elején kibocsátott állampapírok iránt a különböző pénzintézeteknél, nem kivétel ez alól a GRÁNIT Bank sem. Az országban elsőként náluk lehet online, videón keresztül, otthonról megnyitni értékpapírszámlánkat.
Dorogi László
2018.12.28.
A Gránit Bank és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem harmadik alkalommal hirdetett közös ötletpályázatot olyan fiatal mobilalkalmazás-fejlesztők számára, akik innovatív ötleteikkel reofrmálhatják meg a banki szektort.
A GRÁNIT Bank kapta a Figyelő TOP 200 „Az év pénzintézete” díját.
Jó érzés beszámolni olyan nagyszerű gazdasági teljesítményről, amely magyar tulajdonú pénzintézet munkájához kötődik. A remeklés a hazai bankszakma 11. alkalommal megrendezett legrangosabb seregszemléjéhez kötődik. Fontos tudni, hogy a Gránit Bank a hazai magánbefektetők 55 százalékos és a magyar állam 45 százalékos tulajdonában lévő hitelintézet. Mérlegfőösszege 2016. októberben meghaladta a 200 milliárd forintot.
Címkék: bank, GRÁNIT BAnk
A GRÁNIT Bank 151 milliárd forint fölötti mérlegfőösszeget ért el 2015 végén, amely több mint huszonegyszeres bővülés a 2010-es májusi induláshoz viszonyítva - számolt be Hegedüs Éva a pénzintézet elnök-vezérigazgatója a részvényesek számára a Bank 2016. április 5-i közgyűlésén.
Címkék: GRÁNIT BAnk

Ezeket a cikkeket olvastad már?