817-re nőtt a fertőzöttek száma hazánkban
Elhunyt újabb 9 idős, krónikus beteg is, amivel 47-re nőtt a halálos áldozatok száma.
Blogolj!
Dorogi László
2019.01.21.
Hétfőtől elérhető az MFB legújabb hitelkonstrukciója, amely tőkepótló jellegével, fix kamatozásával és magas összeghatárával lehetőséget biztosít a kkv-k számára, hogy versenyképességüket jelentősen növelő beruházásokat hajthassanak végre.
2018.10.04.
Az Európai Beruházási Bank jelentős hitelkeret biztosításáról állapodott meg a Magyar Fejlesztési Bankhoz tartozó két társasággal: a Diákhitel Központ 50 millió euró, míg a Budapest Bank 25 millió euró összegű hitelt hívhat le.
2018.06.17.
A mai naptól igényelhetnek kedvező feltételekkel hitelt a vállalkozók a Magyar Fejlesztési Bank, Pénzügyi Vállalkozás Refinanszírozási Konstrukcióból. A program lényege, hogy kedvező feltételek mellett tudjanak hitelt igényelni azok a vállalkozások is, amelyek nem jutottak pénzügyi forráshoz.
Címkék: MFB
Mintegy 75 millió euró összegű hitelkeret-megállapodást kötött a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) és az Európa Tanács Fejlesztési Bankja, amely az MFB finanszírozási programjaihoz biztosít forrást kedvező feltételekkel.
Címkék: Diákhitelezés, MFB
Újabb örvendetes fejlemény a Kínai–Kelet-Közép-Európai Együttműködési csúcstalálkozón (16+1).
Ahogy mondani szokták, a kivétel erősíti a szabályt. A minap egy olyan kivételre bukkantam, amivel kapcsolatban először nem akartam hinni a szememnek.

Ezeket a cikkeket olvastad már?